«Ми показали, що означає бути українцем». Залужний привітав захисників зі святом

1148 0
Українці витримали потужний ворожий удар, показали, що значить бути українцем, мати сміливість боротися за свою свободу.
Фото: Валерій Залужний / Facebook

Фото: Валерій Залужний / Facebook

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що українці витримали потужний удар взимку 2022 року, показали, що значить бути українцем, поховали міф про непереможність російської армії, а тепер повертають своє, і ніщо їх не зупинить.  

Джерело: привітання Валерія Залужного для захисників і захисниць

«У жорстоких боях, під сталевим дощем російських снарядів ми тримались за кожний клаптик своєї землі. Зупинили ворожу навалу і поховали міф про непереможність російської армії. А тепер ми повертаємо своє. Ніхто і ніщо не зупинить нас», – сказав він.

Читайте також: Сьогодні – День захисників і захисниць України

Він додав, що зима 2022 р. – це вже частина світової історії.

«Українці витримали потужний ворожий удар, показали, що значить бути українцем, мати сміливість боротися за свою свободу. Головнокомандувач зазначив, що українці обрали шлях воїнів і йдуть вперед, а весь світ захоплено і з надією дивиться на них. Вітаю зі святом і дякую за службу! Разом до Перемоги! Слава Україні!», – додав він.

 

Нагадаємо, у п’ятницю, 14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. Як відзначатимуть день захисників і захисниць у Львові читайте тут.

 

Антоніна Костик

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!