Київ

На Київщині укриття відремонтували у майже 900 закладах освіти

669 0
Для робіт залишались кошти із різних бюджетів.
Фото умовне

Фото умовне

У Київській області упродовж 2022-2023 років відремонтували захисні споруди в майже 900 закладах освіти. Про це інформують у пресслужбі Київської обласної військової адміністрації.

«Сьогодні триває будівництво укриттів подвійного призначення ще в 19 школах та садочках, ремонтують – у 65 закладах освіти. 39 об’єктів, які наразі ремонтують, готові на понад 75%», – йдеться у повідомленні.

У Київській ОВА зазначили, що для будівництва та капітального ремонту залучались кошти державного, обласного та місцевих бюджетів, благодійників.

Нагадаємо, суд зобов’язав балансоутримувача привести до ладу укриття на Берестейському проспекті, яке наразі перебуває в аварійному стані.

Тетяна Дзяма

_______________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!