На одній з ділянок вулиці Шевченка, де часто траплялися ДТП, встановили додатковий світлофор

1933 0
Раніше перехрестя на вул. Шевченка, 386 увійшло до переліку ділянок концентрації дорожньо-транспортних пригод.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

У Львові на вул. Шевченка, 386 облаштували додатковий світлофор. Новий регулятор дорожнього руху запрацював у четвер, 20 липня. Він має покращити виїзд з прилеглих територій на магістральну вулицю, а також дозволить пішоходам безпечно переходити дорогу. Про це повідомили в ЛМР.

Читайте також: Перехрестя шести вулиць. Чому так складно проїхати Сахарова – Вітовського і що з цим робити

Ця ділянка у Рясному входила до переліку місць концентрації ДТП, оскільки автівкам було незручно виїжджати з прилеглих вулиць на магістральну вул. Шевченка. Також тут регулярно траплялися аварії.

Крім того, за 100 метрів від даного вузла є регульований пішохідний перехід та встановлений раніше світлофор на вул. Шевченка, 384. Тепер обидва світлофори працюватимуть синхронно.

Нагадаємо, що у Львові планують реорганізувати рух на 56 ділянках, де часто виникають затори чи ДТП. Усі вони нанесені на карту, відповідно до того переліку, який надає щороку поліція. Детальніше про ті ділянки, де вже почали роботи, та ті, де їх планують – читайте в матеріалі за посиланням.

Також у Львові пропонують облаштувати світлофорний об'єкт на перехресті вулиць Стрийської та Максимовича, що в Сихівському районі Львова. Наразі не відомо, у межах якого терміну мають облаштувати світлофор на Стрийській – Максимовича, оскільки у черзі ще близько 10 таких об'єктів, які потрібно встановити на різних вулицях у Львові (включно з тими, що мають з'явитися під час проєктів реконструкцій). Зокрема, два світлофори планували встановити ще до жовтня минулого року на вулиці Княгині Ольги, де патрульні фіксували ДТП. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!