На вулиці Шевченка у Львові повністю нанесли дорожню розмітку

1279 0
Тепер на вулиці чітко визначено велодоріжки, смуги для руху транспорту та пішохідні переходи.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Цього тижня у Львові закінчили наносити дорожню розмітку на вул. Шевченка, від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого. Про це повідомили у Львівській міській раді. 

«Нанесення дорожньої розмітки на вул. Шевченка, на ділянці від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого, розпочалося на початку червня. Підрядник виконував роботи переважно у нічний період, щоб не створювати незручностей водіям. Станом на сьогодні роботи повністю завершені. Відтак на вулиці чітко визначено велодоріжки, смуги для руху транспорту, пішохідні переходи»– зазначили у ЛКП «Львівавтодор». 

Як йдеться у повідомленні, також уже завершують роботи з нанесення дорожньої розмітки на вул. С. Бандери. 

Читайте також: Реорганізація руху на Шевченка. Чи покращило це ситуацію на перехресті 

Нагадаємо, що для проїзду транспорту вулицю Шевченка відкрили 31 травня. Ремонтні роботи тривали поетапно 3 роки. Як зазначив під час стріму Tvoemisto.tv мер Львова Андрій Садовий, вартість реконструкції вулиці становить близько 300 млн грн, однак кінцева вартість буде відома після того, як все приймуть в експлуатацію. Детальніше за посиланням.

Також на вулиці Шевченка, 30 облаштували громадський простір із питним фонтаном. Найближчим часом питні фонтани встановлять також на площі біля Органного залу і на розі вул. Чупринки-Бандери, де облаштовуютьтранспортний хаб. А також питний фонтан ТзОВ «Онур» встановить у сквері на пл. Двірцевій.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!