На одному з найгарячіших напрямків фронту потрібні дрони. Як долучитися до збору

1788 0
Для того, щоб закупити безпілотники, необхідно зібрати 700 тисяч гривень.
Фото умовне

Фото умовне

Львівська бізнес-школа УКУ оголосила збір на 10 ОГШБ 109 батальйон. Організатори благодійної акції планують зібрати кошти на дрони. Про це повідомили організатори збору.

В межах збору планують закупити FPV дрони для випускника бізнес-школи Романа Никулишина. Для того, щоб закупити безпілотники, необхідно зібрати 700 тисяч гривень.

«Ситуація там складна. Днями ворог пробив лінію оборони, але наші хлопці відбили її. Снарядів і боєприпасів не вистачає. Основними засобами боротьби є FPV дрони, які наші хлопці активно застосовують», – зазначили організатори збору.

Долучитися можна, надіславши кошти на банку за посиланням або на номер картки банки 5375 4112 1255 6489.

Нагадаємо, що волонтери продовжують збори для допомоги Збройним силам України. Tvoemisto.tv зібрало добірку ініціатив, до яких варто долучитись, щоб наші захисники отримали необхідне для боротьби із ворогом за посиланням.

Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!