Не було серйозної реакції Заходу, – речник Зеленського про обстріли Львова у час візиту Байдена

9441 0
Ніхто не почув серйозних коментарів щодо обстрілів поруч із кордоном НАТО.
Фото: ОП

Фото: ОП

Вчора Росія двічі обстріляла Львів у той час, коли у сусідній Польщі перебував з візитом президент США Джо Байден. Попри це все ж не було серйозної відповіді Заходу на такі дії агресора. Про це заявив речник українського глави Сергій Никифоров, повідомляє 24 канал.

З його слів, Байден був неподалік від кордону з Україною, тому багато хто бачив у цьому символізм. Така поведінка ворога є підтвердженням слів Зеленського про те, що Росія насправді має апетити за межами України.

Читайте також: Путін не може лишитися при владі, – Байден. Відео

«Це демонстрація того, що зупиняти Росію треба на українській території, бо якщо цього не робити, ракети будуть падати ближче до кордонів НАТО», – зауважив Сергій Никифоров.

Речник президента додав, що не помітив особливих реакцій від країн-членів НАТО. Під час виступу у Польщі Байден заявив, що Путін не може залишатися при владі. Проте згодом Білий дім виправив цю тезу, зазначивши, що насправді президент не закликав до повалення режиму в Росії.

«На жаль, якихось серйозних коментарів, серйозних заяв щодо обстрілу Львова, близького падіння ракет до кордонів НАТО ми не почули», – сказав Никифоров.

Нагадаємо, вчора Росія здійснила два ракетні обстріли по Львову. по нафтобазі у Львові у житловому кварталі, і по об'єкту оборонної структури – по заводу. Внаслідок ударів інфраструктура зазнала значних руйнувань, п'ятеро людей постраждали.

Як заявив міський голова Андрій Садовий, удари по Львову – це було своєрідне привітання від Путіна Байдену, який перебуває у Польщі.

Ракети по Львову запускали з окупованого Севастополя. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!