Обстріли області та зміни у роботі метро. Головні події дня у Києві

752 0
Дайджест новин за 28 липня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Обстріли Київської області

Зранку ворог обстріляв один з населених пунктів Вишгородського району на Київщині. За словами керівника Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, в області відбулося п’ять прильотів, ще дві ракети збили сили ППО. Пошкоджені об’єкти військової інфраструктури. Вже відомо про 15 потерпілих внаслідок обстрілу. 

Втрати рф у війні

Загальні бойові втрати противника станом на 28 липня орієнтовно склали 40 230 осіб. З них 160 ліквідували за останню добу. 

Збільшення загрози коронавірусу

В Україні виявили новий різновид штаму «Омікрон» – тип «ВА.5». Наразі 7 таких випадків вдалось знайти у Чернівецькій області, але не виключено, що підтип «Омікрону» вже є в інших регіонах. 

Робота метрополітену 

28 липня відновили роботу вестибюлі двох станцій київського метрополітену, а саме: вестибюль №2 станції «Академмістечко» та вестибюль №1 станції «Дарниця». Таким чином, зазначені станції метро перейшли у повноцінний графік роботи.

Квіткове панно на честь полку «Азов»

До Дня Української Державності, який відтепер щороку відзначається 28 липня, у Києві створили квіткове панно на честь окремого загону спеціального призначення «Азов». На площі 35 квадратних метрів ми висадили 8700 квітів. У центрі синьо-жовтого прапора – символіка «Азову». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!