Київ

Паркінгу навпроти стіни пам’яті у Протасовому Яру не буде, — Бондаренко

582 0
Київрада виключить ділянку біля стіни пам'яті з переліку місць для облаштування паркінгів

Паркувального майданчика у Протасовому Яру навпроти стіни пам’яті не буде. Про це заявив секретар Київради Володимир Бондаренко.

«Київська міська рада у серпні 2021 року прийняла рішення, згідно з яким у перелік паркувальних майданчиків, закріплених за КП «Київтранспарксервіс», входила земельна ділянка на розі вулиці Протасів Яр та провулка Докучаєвського. Станом на сьогодні комунальне підприємство в частині облаштування цього паркувального майданчика це рішення не виконало. І не робитиме цього», -  зазначив він.

З цією метою, як заявив депутат, у Київраді зареєстровано проєкт рішення про виключення вказаної ділянки навпроти стіни пам’яті у Протасовому Яру з переліку ділянок, де мали облаштувати паркінги.

Нагадаємо, раніше громадськість виступила проти облаштування паркінгу навпроти стіни пам’яті у Протасовому яру. Після розголосу роботи були припинені.

Депутатка Київради Ксенія Семенова, реагуючи на ситуацію, заявивла, що на цьому місці має бути сквер.

Раніше депутати Київради схвалили рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр». Таке рішенння було прийняте вже після загибелі на фронті активіста, який боровся за збереження Протасового Яру, Романа Ратушного.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!