Після ремонту на вулиці Пекарській у Львові планують висадити понад 50 дерев і майже дві тисячі кущів

2407 0
Протягом тижня на вулиці зрізатимуть старі дерева.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові триває ремонт вул. Пекарської, на відрізку від Шімзерів до Тершаковців. Від сьогодні і до п’ятниці на вулиці зрізають старі дерева. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

На їхньому місці, згідно з проєктом, мають висадити 57 нових дерев, з яких два види глоду і два види бука, та 1 995 кущів. Озеленять вулицю по завершенні всіх будівельних робіт.

Читайте також: У Львові до кінця року для проїзду планують відкрити ділянку дороги від церкви Анни до вулиці Ярослава Мудрого

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», станом на 21 грудня на вулиці проклали водопровід, влаштували каналізацію, каналізаційні колодязі і дощоприймачі, а також зробили бордюр, бетонну основу під замощення бруківки.

Нагадаємо, вулицю Пекарську, на відрізку від Шімзерів до Тершаковців, закрили для проїзду з 26 листопада по 31 грудня. Роботи проводить ТзОВ «Вельт Капітал», що на тендері запропонувало виконати їх за 109,4 млн грн замість початкової ціни у 141 млн грн.

Тут організують велосмугу, велодоріжку та окремі паркувальні лоти. Також планували попередньо висадити чотири десятки дерев.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!