Поліція шукає очевидців аварії на Хуторівці у Львові

2684 0
Водій мікроавтобуса синього кольору наїхав на 69-річну львів’янку, після чого втік з місця події.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Правоохоронці шукають очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася вчора, 23 жовтня, близько 10:45 на вулиці Хуторівка, 4Б у Львові. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області.

Попередньо встановили, що невідомий водій за кермом мікроавтобуса синього кольору наїхав на пішохода – 69-річну львів’янку, після чого втік з місця події. Унаслідок наїзду жінка отримала тілесні ушкодження, зокрема перелом ноги.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Усіх, хто був очевидцем цієї ДТП, має записи відеореєстратора або будь-яку інформацію, що допоможе встановити обставини події та водія-втікача, просять зголоситись на оперативну лінію 102.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!