Про черги на кордонах та звернення щодо підозрілих людей. Як минула доба на Львівщині

2023 0
Головне за добу на Львівщині.
Фото: auto.24tv.ua

Фото: auto.24tv.ua

Сирени. Минула доба на Львівщині пройшла спокійно та без оповіщень про повітряну тривогу. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Переселенці. Щодо переміщених осіб, то на Львівщині вдалось прийняти і розселили ще 223 людини, а від початку повномасштабного російського вторгнення, за офіційними даними, Львівщина стала прихистком для 337 тисяч вимушених переселенців. Загальна кількість внутрішньо переміщених, які зареєстровані в ЄІБД, становить 221 тисячу осіб. З них 71 тисяча – діти.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає армії та переселенцям

Диверсії. Поліція Львівщини за минулу добу опрацювала 1 515 звернень від громадян щодо підозрілих людей та об‘єктів і продовжує забезпечувати правопорядок

Перетин кордону. За минулу добу 13 970 людей перетнули державний кордон на виїзд на всіх пунктах пропуску Львівської області. Від 24 лютого ця кількість становить 1 мільйон 883 тисячі осіб.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!