Створили мобільний додаток із цитатами Блаженнішого Любомира

2288 0
Додаток безкоштовний та вже завтра буде доступний для завантаження.

Українські програмісти з Вінниці розробили додаток з цитатами Блаженнішого Любомира, Предстоятеля Української Греко-Католицької Церкви у 2005-2011 роках. Про це повідомили на сайті УГКЦ. Розробила додаток ІТ-компанія Appgress разом з отцем Ігорем Яцівом, речником УГКЦ і колишнім прес-секретарем Блаженнішого Любомира Гузара, та разом з радником міського голови Вінниці Андрієм Юсовим. Додаток буде безкоштовним і доступним для Android та iOS, завтра, 11-го жовтня, його презентують у Вінниці.

Читайте також: Чого нас вчив Любомир Гузар? Важливі тези Блаженнішого. Відео

Цитати згруповані за рубриками, а база буде постійно оновлюватися. Час від часу користувач додатку на екрані телефону отримуватиме повідомлення з випадковими цитатами Блаженнішого. Розробники  працюють над розширенням фунціоналу додатку: в Google Play вже є оновлена версія, та її поки що тестують.

Читайте також: Любомир Гузар: робіть кожен день свою роботу

Довідка. 31-го травня 2017-го року, о 18:30, на 85-му році життя після важкої недуги відійшов до вічності Блаженніший Любомир (Гузар), Архиєпископ-емерит УГКЦ.  Любомир Гузар очолював Українську греко-католикьку церкву протягом 2005-2011 років. Він пішов з життя у віці 84 років. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!