Простір для підтримки. В Україні розробляють додаток для психологічної допомоги

1107 0
Для розробки ефективної програми підтримки «Моє Коло» створило опитування.
Фото умовне

Фото умовне

Команда проєкту «Моє Коло» створює мобільний додаток із групами підтримки для різних категорій українців, що переживають війну та її наслідки. Про це повідомили менеджери «Моє Коло».

Зараз «Моє Коло» проводить опитування, що допоможе команді проєкту у червні сформувати безкоштовні та найактуальніші програми психологічної допомоги українцям. Узагальнені статистичні дані цього опитування використають для формування змістового наповнення та узгодження очікувань для старту наших закритих та відкритих груп підтримки.

Читайте також: Як сирени можуть вплинути на дитину та коли варто йти до психолога

«Вже у червні ми плануємо запустити 5 закритих груп підтримки для окремих аудиторій, які ми об'єднаємо за спільним досвідом. А також цикл відкритих групових зустрічей на актуальні теми з психічного здоров'я, що допоможуть українцям опанувати нові навички турботи про себе в часі війни та отримати відповіді на актуальні питання щодо пережиття важких подій та станів», – йдеться у повідомленні.

Доєднатися до груп підтримки можна безкоштовно. 

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv запитало у Романа Ліщука – викладача кафедри психічного та фізичного здоров’я Львівської медичної академії ім. Андрея Крупинського, лікаря-психіатра, психотерапевта, кандидата медичних наук чому важливо, як спілкуватися з військовими в цивільному житті, як кожен може їм допомогти. Детальніше читайте за посиланням.

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!