Ремонт доріг та прибирання по всьому місту. Головні підсумки дня в Києві

760 0
Дайджест новин за 14 квітня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Безпекова ситуація. Росія планувала захоплення України, зокрема, лівобережної частини Києва під виглядом стратегічних військових навчань. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Торгівля. У п’яти районах столиці (Голосіївському, Дарницькому, Дніпровському, Подільському, Святошинському) працювали 8 продуктових міні-ярмарків

Транспорт. З 15 квітня на «синій» та «зеленій» гілках метро в Києві буде відновлено рух поїздів по обох коліях. На «червоній» гілці по обох коліях рух буде між станціями «Академмістечко» та «Шулявська» та по одній – між станціями «Шулявська» та «Театральна». Орієнтовний інтервал руху на всіх гілках складатиме 30 хвилин.

Читайте також: Верховна Рада визнала дії росії в Україні геноцидом

Ремонт доріг. Дорожні служби Києва здійснюють ремонт доріг. Техніка та бригади «Київавтодору» працюють на вулицях: Чорновола, Омельяновича-Павленка, Солом‘янській, Леся Курбаса, Верховинній, Кільцевій дорозі, Малевича, Констянтинівській, на площі Перемоги та в Тверському тупику. 

Екологія. У рамках Дня довкілля в столиці пройшли толоки на 16 локаціях. До роботи сьогодні задіяно понад 100 одиниць техніки. Загалом висаджено близько півтисячі дерев і тисячу кущів.

Київська область. У постраждалій від російської агресії Бучі в Київській області відновили водопостачання. Днями з’явиться світло і газ у оселях. 

Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський озвучив перелік важкого озброєння, яке необхідне Україні, щоб зупинити росію. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!