Київ

Ще на двох вулицях в Києві обмежили рух через ремонтні роботи

644 0
Рух частково обмежать до літа
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Комунальники Києва відновлюють асфальтне покриття ще на двох вулицях. Про це повідомляє КМДА.

На вулиці Володимирській дорожники виконують поточний ремонт на перетині з Софіївською вулицею. Рух частково обмежено рух до 10 травня.

На вулиці Миколи Кибальчича дорожники розпочали поточний ремонт. Покриття оновлюють на ділянці від просп. Воскресенського (колишній бульвар Перова) до вул. О. Дашкевича (колишня вул. В. Курнатовського). Рух частково обмежено рух до 15 червня.

Нагадаємо, на вулиці Композитора Лятошинського у Голосіївському районі столиці частково обмежено рух транспорту до 4 червня. 

Як ми повідомляли раніше, у рамках Великої Кільцевої дороги стартувало будівництво від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!