Сьогодні у Львові поховають Маркіяна Іващишина

1920 0
За маршрутом процесії можливе ситуативне обмеження руху

Сьогодні у Львові поховають Маркіяна Іващишина, який помер 21 травня. Орієнтовно о 13:00 год домовину з тілом із храму понесуть на Личаківське кладовище.

Читайте також: Без нього не було б України. Львів'яни сумують за Маркіяном Іващишиним

За маршрутом ходи похоронної процесії можливе ситуативне перекриття руху транспорту. О 14:00 год на Личаківському кладовищі відбудеться чин погребення.

Прошання та парастас відбувся вчора. Всі охочі могли попрощатися з Маркіяном Іващишиним у арт-галереї «Дзиґа», співзасновником якого він був.

Йому було 52 роки. Учора у нього обірвався тромб. Маркіян Іващишин був одним із провідників «революції на граніті» 1990 року, підприємцем, культурним, політичним та громадським діячем, арт-продюсером низки мистецьких проектів та організатором музичних фестивалів, співтворцем «Львівської газети», керівником радіопроекту «Ініціатива Niko FM» та засновником фестивалю «Флюгери Львова».

Читайте також: Поява !Fest – це наслідок того, що робило середовище «Дзиґи»

У суботу, 18 травня, з нагоди 30-річчя «Студентського братства» президент відзначив Маркіяна Іващишина орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!