Сьогодні для руху у Львові відкриють ще одну ділянку вулиці Степана Бандери

1739 0
Повністю відкрити вул. Степана Бандери для проїзду транспорту планують з 19 грудня.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 7 грудня, у Львові відкриють ще одну ділянку вул. Степана Бандери – від вул. Городоцької до вул. Федьковича. Ця ділянка буде пішохідною і нею курсуватиме лише трамвай. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Повністю відкрити вул. Бандери для проїзду транспорту планують з 19 грудня.

«Зараз тривають роботи з влаштування бордюрів, пішохідного тротуару на ділянці від вул. Городоцької до вул. Антоновича. Також ремонтні бригади працюють над прокладенням трамвайної контактної мережі, облаштуванням павільйонів. Окрім цього, залишилося встановити світлофорні об’єкти, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, розмітку, а також зробити озеленення території», – повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк.

Читайте також: У Львові показали, яким буде перший транспортний хаб на вулиці Бандери. Візуалізація

Основний об'єм робіт з реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові планують завершити до 19 грудня цього року. Водночас відновлювати підземну вбиральню не будуть, а зроблять наземну, модульну. 

Нагадаємр, що перехрестя вулиць Городоцької та Степана Бандери у Львові у жовтні цього року вирішили ремонтувати цілодобово. За це мешканцям будинків поблизу обіцяли виплачувати компенсацію за незручності. Якою вона буде і хто саме її отримуватиме, мав вирішити профільний департамент разом із Залізничною районною адміністрацією. Наразі кінцевого рішення щодо виплати компенсацій ще не прийняли.

Загалом ремонт на вулиці Степана Бандери розпочали торік у вересні. Вартість робіт – понад 209 мільйонів гривень. Детальніше про те, як уже змінилася вулиця, читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!