Тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові скасували, бо він задорогий

3782 0
Проект будуть доопрацьовувати, щоб зменшити вартість будівництва.
Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Тендерний комітет ЛКП «Палац ігрових видів спорту» скасував міжнародні торги на будівництво Палацу спорту на Сихові pf понад 961,7 млн гривень. Про це повідомляється на сайті публічних закупівель Prozorro.

Читайте також: У Львові затвердили проект спорткомплексу на Сихові. Візуалізація

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv голова тендерного комітету Ігор Самотій, торги відмінили через зависоку вартість будівництва.

«На останньому засіданні робочої групи прийняли рішення відмінити торги через коригування. Будемо працювати над зменшенням вартості будівництва», – сказав Ігор Самотій.

Коли оголосять новий тендер з відкоригованою вартістю будівництва наразі не відомо. Додамо, що від нині керівником ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке є замовником будівництва Палацу спорту, призначили колишнього очільника ЛКП «Львівавтодор» Романа Познанського.

Читайте також: Бракує сучасного. Віктор Кудін про архів, спорткомплекс та львівську архітектуру

Нагадаємо, торік наприкінці жовтня у Львові затвердили проект будівництва спорткомлексу на проспекті Червоної Калини, що на Сихові. Переможцями конкурсу стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін» — Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб. У березні цього року виконком міської ради затвердив містобудівні умови для будівництва і перейменував спорткомплекс на Палац спорту

На початку жовтня у Львові створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке стане замовником будівництва Палацу спорту на Сихові, а днями депутати виділили земельну ділянку під спорткомплекс площею 1,87 га. На проектну документацію виділили близько 16 млн гривень. Крім цього, місто отримало 27 млн гривень держдотації на будівництво спорткомплексу. 12 листопада ЛКП «Палац ігрових видів спорту» оголосило тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові майже за мільярд гривень. Збудувати його мали до 2023 року.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!