У Львові оголосили тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові майже за мільярд гривень

2651 0
Завершити всі роботи мають до 1 грудня 2023 року.
Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

Фото: Facebook-сторінка Юліана Чаплінського

ЛКП «Палац ігрових видів спорту» оголосило тендер на будівництво Палацу спорту на Сихові майже за мільярд гривень. Відповідний тендер оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: У Львові на Замарстинові відкриють новий спорткомплекс із паркінгом та басейном. Візуалізація

У межах будівництва на території мають розчистити чагарник, демонтувати наявні тротуари та дерев’яний паркан, збудувати за проектом саму споруду з відповідними комунікаціями та внутрішнім і зовнішнім опорядженням, облаштувати трибуни та спортивні зали, кафе, громадський простір, доріжки та висадити майже сотню дерев.

Переможця міжнародних торгів визначать 15 січня 2019 року. Завершити всі роботи мають до 1 грудня 2023 року. Очікувана вартість робіт становить понад 961,7 млн гривень.

Читайте також: Спортивний комплекс на Липинського хочуть збудувати за кошти інвестора

Нагадаємо, торік наприкінці жовтня у Львові затвердили проект будівництва спорткомлексу на проспекті Червоної Калини, що на Сихові. Переможцями конкурсу стали архітектори з Творчої архітектурної майстерні «Кудін» — Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бесараб. У березні цього року виконком міської ради затвердив містобудівні умови для будівництва і перейменував спорткомплекс на Палац спорту. На початку жовтня у Львові створили ЛКП «Палац ігрових видів спорту», яке стане замовником будівництва Палацу спорту на Сихові, а днями депутати виділили земельну ділянку під спорткомплекс площею 1,87 га. На проектну документацію виділили близько 16 млн гривень. Крім цього, місто отримало 27 млн гривень держдотації на будівництво спорткомплексу.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!