У Франківському районі Львова будуть ще одні офіси. Їх створять, реконструювавши будівлі

4466 0
Будівлі, які там є, хочуть реконструювати і здійснити невелику прибудову.
Візуалізація з виконкому ЛМР

Візуалізація з виконкому ЛМР

У Львові на вулиці Героїв УПА, 73 планують реконструювати групу приміщень, розширити їх та облаштувати там офіси. Сьогодні, 5 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування цього об’єкта.

Фото існуючих будівель на вул. Героїв УПА, 73

Приміщення розташовані у Франківському районі Львова, неподалік – Львівський обласний кардіологічний центр, сквер, що розташовано на перетині вулиць Кульпарківська та Героїв УПА, а також колишній завод «Кінескоп», який перебудовують під адміністративно-офісний центр. 

Фото існуючих будівель на вул. Героїв УПА, 73

Існуючі будівлі на вул.Героїв УПА, 73 планують реконструювати, здійснити невелику прибудову зі сторони двору, де буде додатковий вхід. Крім того, мансардні приміщення мають реконструювати у повноцінний поверх, які використовуватимуть під офіси.

Фото існуючих будівель на вул. Героїв УПА, 73

Додамо, що ділянка розташована у зоні Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення; частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 55 %.

Схема розташування ділянки на карті

Зазначимо, що дозвіл отримало ТзОВ «Офісний центр «Т-73». За інформацією із аналітичної системи YouControl, власницею ТзОВ «Офісний центр «Т-73», зареєстрованого у Львові на вул. Героїв УПА є мешканка Брюхович Людмила Косенко. 

Читайте також: Магазин на території заводу Кінескоп перебудують під офіси 

Нагадаємо, що головний корпус колишнього заводу «Кінескоп», що на вулиці Героїв УПА, 73-77, перебудують в адміністративно-офісний центр. Містобудівні умови та обмеження виконавчий комітет Львівської міської ради видав ТзОВ «Офісний центр «Т-77» 12 березня минулого року. П’ятиповерхову будівлю не зноситимуть, натомість добудують ще три поверхи. За інформацією із аналітичної системи YouControl, власником ТзОВ «Офісний центр «Т-77» зареєстрованого у Львові на вул. Героїв УПА, 77 є мешканці Брюхович Людмила та Володимир Косенко. Володимир Косенко є адвокатом судді-засівальника Ігоря Зварича. 

Софія Шавранська

Візуалізація з виконкому ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!