Київ

У КМДА назвали дату початку осінніх канікул для школярів

760 0
Причин для перенесення канікул наразі немає.
Фото ілюстративне: НУШ

Фото ілюстративне: НУШ

Осінні канікули у столичних школах почнуться 23 жовтня і триватимуть до 29 жовтня включно. Про це повідомив заступник голови Київської міської державно адміністрації Валентин Мондриївський.

За його словами, столичні школярі підуть на відпочинок у терміни, визначені структурою навчального року, що рекомендована для закладів освіти.

«До початку канікул заклади освіти Києва продовжать роботу в очному, змішаному та дистанційному форматах, з огляду на безпекову ситуацію та дотримуючись алгоритму дій у разі оголошення повітряної тривоги до початку навчання», – зазначив посадовець.

Під час канікул у школах проводитимуть гуртки і компенсаторні заняття з різних предметів. Також на цей час для вчителів підготували низку вебінарів та тренінгів для підвищення професійної майстерності.

Нагадаємо, з 10 жовтня у столиці почали підключати опалення в об'єктах соціальної сфери — лікарнях, школах і дитсадках.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!