Київ

У Києві біля фунікулера встановили панно з мозаїки, присвячене силам ППО

527 0
Над мозаїкою працювало 25 людей впродовж трьох тижнів.

У Києві на Поштовій площі біля входу до фунікулера встановили мозаїчне панно «Запакуй небо» на честь Протиповітряної оборони України.  Про це повідомляє студія мозаїки «Цілісно».

Зазначається, що ця мозаїка — збірний образ України, де можна побачити пам'ятки українських міст: Києва, Харкова, Львова, Ялти.

«У мозаїці ми використали різноманітні матеріали — це і плитка з заводів, яких вже не існує, і скло пляшок, дзеркала, різноманітний старий посуд, а також вдячні українським керамістам, які надали свій бій для мозаїки», — розповіли майстри мозаїки «Цілісно».

Раніше в Києві на бульварі Миколи Міхновського відкрили мурал, присвячений силам протиповітряної оборони та українським енергетикам. Стінопис отримав назву «Захисники світла».

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!