У Києві на Головпоштамті урочисто погасили марки «Воїни світла. Воїни добра»

822 0
Марки присвятили фахівцям, які допомагають відновлювати інфраструктуру після ракетних атак РФ.

У Києві на Головпоштамті відбулася урочиста церемонія спецпогашення марок поштового блоку «Воїни світла. Воїни добра». У поштовому блоці є марки з дорожниками, зв’язківцями, енергетиками, водопостачальниками та газовиками.

Участь у заході взяли прем'єр-міністр Денис Шмигаль, гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський та представники енергетичної та інфраструктурної галузей.

Після церемонії спецпогашення відбулося нагородження відзнаками Кабінету Міністрів працівників енергетичної та інфраструктурної галузей України, зокрема годинниками Прем'єр-міністра, "за вагомий особистий внесок у забезпечення сталої роботи енергетики України в очах воєнного стану, сумлінну працю та високий професіоналізм".

«Енергетичний фронт не менш важливий, ніж фронт військовий, ніж будь-який інший фронт, на якому сьогодні знаходяться українці й українки, відстоюючи нашу свободу і незалежність. Ми глибоко вдячні людям, які дивують цілий світ тим, що після 14 масованих ракетних обстрілів, ціллю яких була переважно енергетична інфраструктура, після сотень дронів ми сьогодні маємо можливість мати світло, тепло» підкреслив Шмигаль.

Зазначимо, що «Воїни світла. Воїни добра» є першою маркою, випущеною цього року.
Нагадаємо, у «Дії» триває голосування за кращу воєнну марку. Користувачам пропонують обрати одну марку з десяти запропонованих.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!