Київ

У Києві на поминальні дні кладовища відвідали 15 тисяч людей

732 0
Поминальні дні у Києві триватимуть до 8 травня, тому влада міста закликає пам’ятати про правила безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Поминальні дні 22-23 квітня в у Києві пройшли спокійно, надзвичайних подій не відбувалось, порушень громадського порядку не було зафіксовано. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

Це стало результатом чітко спланованої та організованої роботи усіх структур, залучених до забезпечення правопорядку на поминальні дні: Національної поліції, патрульної поліції, ДСНС, муніципальної охорони міста, представників ДФТГ, військової служби правопорядку, Національної гвардії та інших.

«Залучили понад одну тисячу чотириста людей особового складу, в тому числі майже 250 автопатрулів. Публічна безпека та порядок під час проведення поминальних днів забезпечувався на 14 міських кладовищах, які відвідало близько 15 тисяч громадян. Окремо, під час релігійних заходів у Києво-Печерській Лаврі залучили 125 осіб», – зазначив Сергій Попко.

Повідомляється, що кияни змогли безперешкодно і в безпеці відвідати цвинтарі в суботу і неділю. Втім поминальні дні в Києві ще не закінчилися – вони триватимуть до 8 травня. Повний графік можна переглянути тут.

Додамо, влада міста залучила до перевезень додатковий рухомий склад на маршрути, які проходять поблизу міських кладовищ.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!