Київ

У Києві на вихідних частково обмежать рух по вулиці Липківського

628 0
Це пов’язано з виконанням будівельних робіт.
Фото умовне

Фото умовне

У Києві 8-9 липня буде закрито рух тролейбусів і частково обмежений рух для автомобільного транспорту вулицею Митрополита Василя Липківського на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до вулиці Січеславської. Про це повідомили у КМДА.
 

«8–9 липня буде закрито рух тролейбусів на вул. Митрополита Василя Липківського – на ділянці від вул. Гетьмана Павла Скоропадського до вул. Січеславської», – ідеться у повідомленні.

На цей період буде організовано рух тролейбусів маршруту № 3 – від Залізничного масиву до станції метро «Площа Українських Героїв» через проспект Повітрофлотський, проспект Берестейський, бульвар Тараса Шевченка.

Рух тролейбусів маршруту № 9-К буде організовано від вулиці Кадетський гай до станції метро «Площа Українських Героїв» через проспект Берестейський, бульвар Тараса Шевченка.

Як повідомили у КМДА, тимчасова зміна руху пов’язана з виконанням будівельних робіт на вулиці Митрополита Василя Липківського на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до вулиці Січеславської.

Крім того, на вулиці Митрополита Василя Липківського буде частково обмежений рух для автомобільного транспорту.

Нагадаємо, на більшості кільцевих розв’язок проспекту Івасюка влаштували нижній шар асфальтобетону.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!