Київ

У Києві розпочинається зимовий сезон дитячої залізниці

705 0
Дитяча залізниця працює у Сирецькому парку.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У пʼятницю, 22 грудня, у столиці стартує зимовий сезон на дитячій залізниці. Про це розповіли у пресслужбі Укрзалізниці. 

«Залізниця працюватиме за адресою вул. Парково-Сирецька, 4 (Сирецький парк). Відкриття відбудеться 22 грудня о 14:30», – йдеться у повідомленні. 

Поїзди курсуватимуть з 22 грудня 2023 року до 29 січня 2024 року по суботах і неділях з 10:30 до 18:50. А під час шкільних канікул (з четверга по неділю) – з 11:10 до 17:10.

Нагадаємо, у черпні Київська дитяча залізниця розпочала 69-й сезон руху поїздів, пасажирських перевезень та навчально-виробничої практики.

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!