Київ

У Києві закінчено капітальні ремонти на вулиці Гетьмана Скоропадського, а також вулиці Юрія Шумського

535 0
Зокрема облаштували велодоріжки.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

На двох вулицях у столиці закінчили капітальні ремонти, які розпочали у 2021 році, однак призупиняли через повномасштабне вторгнення РФ. Відновили роботи навесні цього року. Про це інформує «Київавтодор».

На вул. Гетьмана Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого) відремонтували систему дощової каналізації, замінили усі шари асфальтового покриття, реконструювали мережу освітлення, влаштували велодоріжки й оновили покриття тротуарів. Окрім того, для підвищення безпеки руху на розділовій смузі встановили бар’єрне огородження типу «Vario Guard». А на пішохідному переході на вул. Жилянській – острівець безпеки.

Також завершили капітальний ремонт вулиці Юрія Шумського. Там оновили систему дощової каналізації, замінили усі шари дорожнього одягу, тротуари вимостили з бруківки (ФЕМ), встановили енергоощадне LED-освітлення. З’явились на вулиці двосторонні велодоріжки. А зупинки зробили підвищеними, аби пасажирам було зручно.

На роботи діє гарантія від підрядників. Зокрема, на нове асфальтове покриття – 5 років.

Нагадаємо, активісти, які виступають проти будівництва паркінгу на Прирічній за 120 млн грн, висадили 15 нових дерев на місці спиляних. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!