Київ

У київській електричці дозволили безкоштовно провозити тварин

452 0
Акція діє один день

На один день, сьомого березня, київська кільцева електричка буде безкоштовною для домашніх улюбленців. Про це повідомляє Укрзалізниця.

Таку акцію влаштували до дня народження зоозахисної організації UAnimals.

«Електропоїзди Kyiv City Express будуть готові прийняти на борт птахів, ссавців, плазунів, земноводних та риб — головне не зайців», — повідомляє перевізник.

Водночас просять слідувати правилам перевезення тварин щодо нашийників, намордників і переносок.

Нагадаємо, кияни підтримали петицію про дозвіл на перевезення тварин у метро,  а в керівництві метрополітену погодилися з цим, але заявили, що потрібен час, щоб організувати всі необхідні заходи.

Згідно із встановленими нині правилами, у київському метро пасажири мають право безплатно перевозити лише птахів і дрібних тварин у клітках.

Також пускають собак-поводирів, які допомагають людям з вадами зору. Тварина повинна мати ошийник, намордник, спеціальне посвідчення та пройти навчання в умовах метрополітену.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!