У Львівському обласному ТЦК та СП можуть провести обшуки. Оновлено

25967 0
Дозвіл на проведення видав Личаківський районний суд Львова в межах кримінального провадження.
Фото умовне

Фото умовне

Личаківський районний суд Львова видав дозвіл на проведення обшуків у Львівському обласному ТЦК та СП. Ухвалу з відповідним рішенням оприлюднив приватний підприємець та голова правління ГО «Будуймо Україну разом» Ігор Фінканін.  

Згідно з документом, обшуки проводитимуть слідчі Бюро економічної безпеки в межах кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч. 5 ст. 426-1 (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень). Інформацію щодо цього розслідування Tvoemisto.tv підтвердили і у Спеціалізованій обласній прокуратурі у сфері оборони західного регіону.   

В ухвалі йдеться про дозвіл на вилучення листування, яке може бути використано як доказ у провадженні, між обласним ТЦК та СП, ТОВ «Барком» та ТОВ «Родинна ковбаска» щодо призупинення оформлення призову працівників зазначених підприємств. Відтак мовиться і про вилучення усіх електронних носіїв, де вказане листування проводилось.  

Як згодом підтвердили Tvoemisto.tv у Спеціалізованій обласній прокуратурі у сфері оборони західного регіону, станом на 15:00 17 січня обшуки у Львівському обласному ТЦК та СП вже провели. Проте більше даних у відомстві наразі не надають. 

Нагадаємо, що у жовтні минулого року призначили нового очільника Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) полковника Артура Ніязова.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!