У Львові біля Оперного ремонтують дорогу

1213 0
Там змістили зупинку громадського транспорту на кілька метрів вперед.
Фото: Галицька ра

Фото: Галицька ра

На проспекті Сободи біля Оперного театру демонтовують мозаїку, яка просіла, а далі проведуть вирівнювання дорожнього полотна і цю ж мозаїку постелять назад. Про це повідомили у Галицькій РА.

«На проспекті Свободи, на смузі руху для громадського транспорту, є багато просідань мозаїки. Тому на наше замовлення ШРП Галицького району проводить роботи з ліквідації цієї ямковості. Сьогодні роботи проводяться біля оперного театру на зупинці громадського транспорту. Тому тут зупинка зміщена на кілька метрів вперед»зазначили у Галицькій районній адміністрації.

Читайте також: Реконструкція Шевченка. Чи навчиться місто на власних помилках?

Роботи проводять на невеликих ділянках почергово, щоб не ускладнювати рух транспорту. Водночас планують перестелити мозаїку на проспекті в напрямку до перехрестя з вул. Тиктора.

Нагадаємо, що на вул. Богданівській, на існуючому переході біля вул. Ф.Вовка, збудують острівець безпеки, а на підйомі від вул. Кривчицька Дорога, що неподалік, в напрямку до вул. Ф.Вовка, облаштують і додаткову смугу руху довжиною близько 250 м. 

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!