У Львові готуються до відкриття Пластового року

893 0
Відкриття Пластового року 2023 у Львові планують відвідати понад 1700 людей.
Фото: Іван Станіславський, Твоє Місто

Фото: Іван Станіславський, Твоє Місто

Наступної неділі, 17 вересня, у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького відбудеться відкриття Пластового року 2023. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Відкриття Пластового року – щорічна пластова акція, на якій пластуни зустрічаються опісля таборового літа для спілкування та відзначення вихованців та дорослих волонтерів. Для проведення заходу у 2023 році пластуни зі Львова об’єднались з членами окремих пластових осередків в області. Зокрема, це Стрий, Старий Самбір, Дрогобич, Сокаль, Червоноград, Буськ та інші.

Відкриття Пластового року 2023 у Львові планують відвідати понад 1700 людей. Окрім членів організації, гостями заходу стануть друзі та партнери Пласту.

Читайте також: У Львові урочисто пройшов День першої Пластової присяги

Організатори підготували окремі елементи програми для всіх вікових категорій вихованців та волонтерів організації. Розважальний формат поєднають з офіційною частиною, а саме співання гімну та молитви, відзначення досягнень пластунів та подяк волонтерам.

Нагадаємо, що упродовж цьогорічного сезону пластових таборів Львівська область прийняла рекордну кількість таборовиків, а саме близько 2500 юнаків та юначок, новаків та новачок.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!