У Львові планують створити простір для людей, які користуються колісними кріслами, за 2,6 млн грн

853 0
На таку ініціативу кошти виділять з Державного бюджету України.
Фото: Навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України / polomap

Фото: Навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України / polomap

Навчально-спортивна база літніх видів спорту Міністерства оборони України оголосила тендер на ремонт легкоатлетичного комплексу на вул. Клепарівській, 39а для створення безбар’єрного простору людям, які користуються кріслами колісними.

Наразі очікувана вартість проєкту становить 2 млн 647 тис, кошти виділять з Державного бюджету України. Проте з подання пропозицій учасників аукціону на виконання робіт сума зменшуватиметься на 0,5% за кожну заявку. Сам аукціон, де визначать підрядника, проведуть 17 жовтня. 

Читайте також: У Львові цьогоріч хочуть реалізувати тридцять проєктів, на які виділили 20 млн грн

В рамках проєкту планують відремонтувати санітарний вузол та облаштувати 4 піднімальні платформи. Завершити ж роботи хочуть до 22 грудня 2023 року. 

Нагадаємо, що цього року у Львові профінансують проєкти Громадського бюджету, які відповідають умовам воєнного часу. Детальніше про проєкти ви можете прочитати за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!