Політична реклама

У Львові пройдуть театральні та джазові ночі

1585 0
16-18 листопада, на «Ніч у Львові», Національний академічний український драматичний театр ім. М. Заньковецької виступить із благодійними виставами в «Опера Пасаж». Тут відбудуться дві Театральні ночі та Ніч фарб і джазу.

повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

16 листопада, розпочнеться перша Театральна ніч. Артисти Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької  зіграють благодійну виставу «Три любові Айседори Дункан». Другою частиною Театральної ночі стане виступ співака Елвіса UA, який виконає світові хіти Френка Сінатри, Гері Мура та Елвіса Преслі.

17 листопада відбудеться Ніч фарб і джазу. Для відвідувачів проведуть майстер-клас з розпису скла та тканини. Опісля розпочнеться вечір джазу.

18 листопада відбудеться друга Театральна ніч. Театр імені Заньковецької о представить другу благодійну виставу «Божевільна», яка розкаже історію життя дружини Івана Франка Ольги. Завершиться «Ніч у Львові» вечором танго.

Вистави академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької, які покажуть у межах «Ночі у Львові» в «Опера Пасаж», є благодійними. Кошти перерахують на лікування 9-річного Дем’яна Гирича, хворого на лейкемію. Під час «Ночі у Львові» в «Опера Пасаж» також розмістять скриньку для збору благодійних кошт.

Програма «Ночі у Львові» в «Опера Пасаж»

16 листопада

20:00 – благодійна вистава «Три любові Айседори Дункан» від театру Заньковецької. Романтична історія про всесвітньо відому танцівницю. Автори: А. Дункан, І. Шнейдер. 4-й поверх, Леополіс Хол.  Виконавці: Заслужена артистка України Альбіна Сотникова, Ярослав Киргач.

23:00 – світові хіти Ф.Сінатри, Г. Мура, Елвіса Преслі та інші у виконанні співака Елвіса UA.

17 листопада

20:00 – майстер-клас з розпису скла та тканини (4-й поверх, Леополіс Хол)

22:00 – вечір джазу

18 листопада

20:00 – благодійна вистава «Божевільна» від театру Заньковецької. Моновистава представить історію життя дружини Івана Франка Ольги. Виконавиця: Олександра Люта. Автор Р. Горак. 4-й поверх, Леополіс Хол

22:00 – вечір танго (клуб Barrio de Palermo)


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!