У Львові відкрили територіальне управління НАБУ

2172 0
Територіальне управління Національного антикорупційного бюро України відкрили у Львові 12 серпня. Служба моніторитиме діяльність суддів, депутатів, а також чиновників.
фото: 0382.ua, inlviv.net

фото: 0382.ua, inlviv.net

Юрисдикція новоствореного територіального органу поширюється на вісім областей: Львівську, Волинську, Закарпатську, Чернівецьку, Тернопільську, Івано-Франківську, Рівненську та Хмельницьку. Про це Tvoemisto.tv повідомила прес-секретар служби Світлана Оліфіра.

Директором управління призначили Тараса Лопушанського. Зараз у службі планують набрати ще 24 працівника: детективів, персонал для зв’язків з громадськістю тощо.

Читайте також: Конфлікт на львівському «Торпедо»: частину ринку перенесуть

Громадяни зможуть звертатися до НАБУ зі своїми підозрами у злочинах. Зробити вони це зможуть письмово, телефоном або ж за особистого візиту. Заяви можна бути лишати анонімно.

Куди саме можна буде звертатися, у НАБУ повідомлять пізніше.

Наразі відомо, що серед пріоритетів в роботі у НАБУ Західного регіону буде контрабанда.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!