У Львові хочуть запустити безготівкову оплату на ще одному маршруті

3944 0
Попередньо планують запустити нововведення на автобусах №39.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові триває тестування безготівкової оплати на кількох маршрутах. Найближчим часом безконтактну оплату планують тестувати ще на маршруті №39. Про це Tvoemisto.tv повідомив  очільник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Як курсує маршрут №39:

вул. Б. Грінченка – вул. Б. Хмельницького – вул. В. Липинського – вул. І. Миколайчука – вул. А. Лінкольна – вул. Замарстинівська – вул. В. Липинського – просп. В. Чорновола – вул. І. Гонти – вул. Підвальна – вул. Личаківська – вул. Тракт Глинянський – вул. Х. Колумба – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Х. Колумба – вул. Тракт Глинянський – вул. Личаківська – вул. Підвальна – вул. І. Гонти – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Замарстинівська – вул. А. Лінкольна – вул. І. Миколайчука – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького – вул. Б. Грінченка. Цей маршрут обслуговує ТОВ «Фіакр-Львів».

Читайте також: У Львові тестують електронну оплату проїзду. Як е-квиток вже давно працює у Вінниці

Зазначимо, що безготівкова оплата працює вже на 5 автобусних маршрутах Львова: №1А, №3А, №5А, №10 та №62. 

Пасажири цих маршрутів зможуть звично сплатити за проїзд готівкою у водія і отримати разовий паперовий квиток, а також оплатити проїзд безконтактною банківською карткою з чипом або іншими пристроями з підтримкою NFC. Як це зробити – детальні відеоінструкції на сайті.

Нагадаємо, із 5 червня в місті почали тестувати безготівкову оплату проїзду на трьох маршрутах.Tvoemisto.tv дізналося, як працює електронна оплата у Львові, і запитало львівʼян, наскільки це зручно та що можна покращити.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!