Політична реклама

У Львові затримується облаштування паркінгу на площі Міцкевича

1402 0
На площі Міцкевича у Львові відповідно до Концепції створення впорядкованих паркувальних та пішохідних зон у центральній частині Львова, передбачена паркувальна зона.

Однак затримка – через міських депутатів, - повідомив радник міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід, пише Zik.

Депутати ЛМР не вносять цю площу до зони платного паркування і не роблять жодних дій, щоб припинити там паркінг. Є ухвала сесії міськради №120, яка визначає перелік вулиць, на яких дозволена організація платного паркування.

Площа Міцкевича не занесена до цього переліку, однак депутати не внесли ще її, незважаючи на те, що виконавчі органи міськради майже на кожну сесію пропонують пл. Міцкевича внести у зону платного паркування, – зазначив посадовець.

платний паркінг відкрили на вул. Валовій у Львові. Година стоянки тут коштує чотири гривні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!