У Львові збирають кошти на захисні екрани для бронетехніки

2009 0
У Львові стартував проект "Народна броня", в межах якого виготовляють та тестують захисні екрани для бронетехніки.
Фото з Facebook Олександра Ганущина

Фото з Facebook Олександра Ганущина

Для реалізації задуму потрібен метал у великій кількості, вантажні автомобілі, волонтери-механіки, електрики, зварювальники, а також кошти, повідомляє спільнота Центр забезпечення у Facebook.

Однією з ініціатив проекту також є передача для військових бортового КАМАЗу.Наразі з'ясовують деталі з документами та технічним станом машини.

Як пише у себе на Facebook депутат Львівської облради Олександр Ганущин, що є учасником проекту, випробовування захисних екранів для бронетехніки уже провели.

"Результат кращий, аніж очікували! Тому "Народна броня" ось-ось стартує в серійне виробництво. Останні тести будуть з БТР-80, який мають обварити. На полігоні побачимо, як він їздитиме з екранами. Не вірте тим, хто ставить екрани без випробувань. Ті, хто з нами взялися за справу, роблять це вчетверте. Нюансів дуже багато", - пише Ганущин.

Окремий рахунок для збору коштів в межах проекту "Народна броня":

ЗГРУ ПАТ КБ «Приватбанк» МФО 325321 ЄДРПОУ: 39122180; Р/Р 26007053836360.

Призначення платежу: «Добровільна пожертва»

Отримувач платежу: Орган самоорганізації населення Громадське формування з охорони громадського порядку в місті Львові «Народна Самобоорона».

Окремий картковий рахунок: Авдейчик Юрій Іванович, картка 5168 7554 0562 6199 (Приватбанк).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!