Політична реклама

У Львові з’явиться школа народних ремесел

1531 0
У вівторок, 8 квітня, о 10:00 год у великому виставковому залі Музею народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться відкриття циклу семінарів у рамках проекту ЮНЕСКО "Програма відродження та догляду за колекцією Музею народної архітектури та побуту".

Семінари проходитимуть з 8 до 30 квітня у "Шевченківському гаю", повідомляє прес-служба Львівської міськради. Майстер-класи для львівський школярів проводитимуть майстри та учні професійно-технічних училищ Львова, Стрия та смт. Івано-Франкове.

До участі запрошують усіх охочих.

Теми семінарів: різьба по дереву, розпис на склі, писанкарство, вишивки та витинанки, петриківський розпис, рогозоплетіння, ковальська справа, яворівська іграшка, шкіряні вироби, обрядове печиво.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!