Київ

У міському застосунку «Київ Цифровий» додали сервіс для оплати комунальних послуг

714 0
Можливість оплачувати комунальні послуги, зберігати квитанції та подавати показники лічильників відразу в застосунку впровадили на прохання киян.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

В оновлені міського застосунку «Київ Цифровий» додали можливість  подавати показники лічильників, отримувати рахунки за комунальні послуги, оплачувати їх та зберігати квитанції оплат одразу в особистому профілі. Про це повідомив керівник цифрової трансформації та заступник голови КМДА Петро Оленич.

«Ви просили – ми зробили. У Київ Цифровий тепер можна оплачувати комунальні послуги. Все зручно і просто. Користуйтесь і зберігайте свій час!» – написав у своєму Telegram-каналі Петро Оленич.

Як розповіли в Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій, там прагнуть розвинути систему цифрових сервісів із єдиним вікном доступу, щоб містяни могли заощаджувати час і користуватись необхідними онлайн-сервісами в застосунку Київ Цифровий. 

Зазначимо, оновлення застосунку вже доступне до завантаження в App Store і Google Play.

Додамо, у  «Київ Цифровий» минулого місяця з'явилася віртуальна транспортна карта, також фахівці застосунку запустили бета-версію цифрової спортивної системи KyivSport.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!