Київ

Уламки російської ракети впали у Деснянському районі Києва

919 0
Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно десяток ворожих ракет
Ту-95 запускає крилату ракету Х-101

Ту-95 запускає крилату ракету Х-101

24 березня росія здійснила ракетну атаку на Україну. Сили ППО збили ракету над Кивом. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

«У Деснянському районі столиці уламки ракети впали в лісополосі. Пожежно-рятувальні підрозділи прямують на місце», - зазначив він.

Як повідомили у Повітряних силах ЗСУ, росія підняла у повітря  14 бортів Ту-95МС з аеродрому "Оленья" (Мурманська область) та здійснила пуски крилатих ракет.

Противник вкотре застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55. Пуски відбулися з району енгельса, саратовської області. На Київ ракети заходили групами, з північного напрямку. 

Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно десяток ворожих ракет. 

Повітряну тривогу в Києві оголосили о 03:41 і скасували о 06:01.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!