Київ

В Києві перевірили більше тисячі закладів, 7 з них працювали після 22 години

909 0
Адміністраторів притягнуто до адміністративної відповідальності та проведено роз’яснювальні бесіди.

Правоохоронці перевірили 1018 закладів громадського харчування, серед яких бари, ресторани, кафе та ТРЦ. 7 з них, попри рішення Ради оборони міста, продовжували працювати після 22.00 години. Про це повідомляє поліція Києва.

«З метою попередження вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень, перевірки доступу громадян до укриттів та заборони роботи розважальних закладів після 22.00 години, правоохоронці провели відпрацювання районів столиці», - йдеться у повідомленні.

Так, за результатами профілактичних заходів поліцейські перевірили 1018 закладів громадського харчування, серед яких бари, ресторани, кафе та ТРЦ. 7 з них, попри рішення Ради оборони міста від 01.09.2022, продовжували працювати після 22.00 години. 

Адміністраторів притягнуто до адміністративної відповідальності та проведено роз’яснювальні бесіди.

Такі відпрацювання триватимуть і надалі, кажуть у поліції.

Нагадаємо, журналісти «Української правди» у ніч із 3 на 4 червня перевірили як столичні ресторани працюють у комендантську годину.

Тоді біля ресторану журналісти помітили, як після початку комендантської години  гості закладу Biarritz заходили до ресторану з двору, серед них були директор Департаменту охорони культурної спадщини КМДА Олександра Никоряка та забудовник Артура Мхітаряна (Taryan Group).

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, він ініціював звернення до правоохоронців з вимогою притягнути до відповідальності розважальні та заклади харчування за роботу в комендантську годину.

Никоряка за відвідини ресторанів у комендантську годину з посади звільнили.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!