Київ

В Києві п’яний військовослужбовець застрелив двох товаришів по службі, — Прокуратура

1573 0
Затриманому "світить" позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

В Києві вночі, 2 жовтня, військовослужбовець розстріляв двох своїх товаришів по службі. Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Центрального регіону. 

Слідством було встановлено, що військовослужбовець після добового чергування розпивав алкогольні напої з двома співслужбовцями цієї ж частини після чого виник конфлікт між ними. Внаслідок конфлікту він розстріляв зі штатної зброї своїх товаришів по службі та намагався залишити місце злочину. 

Затриманому повідомлено про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство двох або більше осіб. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!