Київ

У Києві шукають господаря для покинутого молодого Хаскі

734 0
Пес живе у дворі сам вже 1,5 року

На Русанівських садах в Києві живе самотній Хаскі. Його хазяйка виїхала за кордон на початку повномасштабного вторгнення рф і досі не повернулась. Тварину підгодовують сусіди.

«Тепер Марку 4 роки – молодий, грайливий, дуже соціальний, красивий пес. Дуже сумує за спілкуванням, дуже потребує людини», - йдеться у місцевому пабліку у Facebook.

Автор допису пояснив, що хазяйка собаки поїхала за кордон на початку війни. На дачі на Русанівських садах залишила молодого собаку. Коли влітку минулого року його намагались прилаштувати у добрі руки, хазяйка розлютилась  і заборонила це робити, навіть висилала гроші на його харчування. Однак тепер цього не робить і на зв’язок не виходить.

Охочих забрати собаку просять звертатися за телефонами сусідів: 050 381 1126 (Наталя), 050 351 9918 (Павло).

Нагадаємо, у Києві створили новий сервіс «єКуточок» для власників домашніх тварин і зооволонтерів. Проєкт реалізували фахівці комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини". 

Нагадаємо, у березні Київрада проголосувала за фінансову підтримку громадських організацій, які утримують притулки для тварин. Порядок щорічного відбору таких організацій відбуватиметься на конкурсній основі.
 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!