Київ

В Києві судитимуть жінку, яка прибудувала до своєї квартири приміщення

674 0
Потім жінка продала квартиру як комерційну нерухомість.
Фото: КМП

Фото: КМП

Святошинська окружна прокуратура Києва скерувала до суду обвинувальний акт щодо киянки за обвинуваченням у самовільному будівництві споруди на самовільно зайнятій земельній ділянці. Про це розповіли у столичній прокуратурі.

Жінка, маючи у власності 2-кімнатну квартиру по вул. Покотила у Святошинському районі, вивела її з житлового фонду та упродовж жовтня – грудня 2021, без будь-яких дозвільних документів, самовільно добудувала впритул до будинку приміщення площею 77 кв. м., об’єднавши його в одне ціле з наявною квартирою.

Надалі фігурантка продала зазначений об’єкт як комерційну нерухомість третій особі, збагатившись коштом самовільно зайнятої комунальної землі.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, колишньому депутату Київської міської ради Сергію Котвицькому повідомили про підозру у самовільному будівництві на самовільно зайнятій земельній ділянці в Дарницькому районі столиці. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!