Київ

В Києві закривають рух на з’їзді з бульвару Міхновського на проспект Лобановського

713 0
Перекриття дороги пов’язане із проведенням ремонтних робіт

Із 6 січня буде перекрито рух на з’їзді бульвару Миколи Міхновського в напрямку просп. Валерія Лобановського. Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху.

На час перекриття дороги об’їзд здійснюватиметься через вул. Саперно-Слобідську.

Нагадаємо, орієнтовно до 11 червня 2024 року продовжено перекриття руху правою смугою проїжджої частини з бульв. Миколи Міхновського до просп. Валерія Лобановського.  Заходи пов’язані із просіданням ґрунту поблизу станції метро «Деміївська» та проведенням ремонтних робіт, зокрема з облаштування підсилюючих конструкцій і локалізації теч. у тунелі метро.

Читайте також: Після метро. Чи вдасться подолати транспортний колапс на Теремках

Раніше повідомлялося, що відновлювальні роботи у тунелі метро між станціями "Деміївська" та "Либідська" триватимуть близько 6 місяців. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!