Вчора на Тернопільщині пролунали вибухи. Постраждали діти

7011 0
Через вибух у місті припинили постачання газу.
ФОТО: GETTY IMAGES

ФОТО: GETTY IMAGES

У суботу, 11 червня, на Тернопільщині під час повітряної тривоги пролунав вибух у Чорткові. Про це повідомив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

«На щастя жертв немає. Усю ніч надавали допомогу постраждалим, серед яких діти. Зараз працюємо над ліквідацією руйнувань та фіксацією пошкодженого майна цивільних громадян», — додав він

Читайте також: Загроза ракетного удару. Як минула доба на Львівщині

Зазначимо, через вибух, який пролунав у Чорткові, припинили постачання газу в місті та селі Біла.

«О 21.46 було чотири прильоти з акваторії Чорного моря. Зруйновано частину воєнного об'єкта. Постраждали 4 будинки з цивільним населенням. На даний момент жертв немає, є постраждалі 22 особи, яких госпіталізували і надали медичну допомогу. На місці події працювало десять карет швидкої допомоги», — повідомив під час брифінгу голова Тернопільської ОВА. 

Він додав, що серед постраждалих, є 12-річна дитина, якій надали першу медичну допомогу та наклали шви. 

Як повідомив керівник ДСНС Віктор Маслей, через ракетний удар був пошкоджений газопровід.

«За результатами ракетного удару був пошкоджений газопровід. Підрозділами ДСНС в найкоротші терміни було ліквідовано пожежу, після чого здійснились пошуково-рятувальні роботи на завалах для пошуку потерпілих осіб», —  повідомив під час брифінгу керівник ДСНС Віктор Маслей 

За його словами, підрозділи ДСНС врятували 12 осіб, з них двоє дітей.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!