Київ

Внаслідок ракетної атаки в Києві згорів склад інтернет-магазину ROZETKA

597 0
На зміні було 99 людей. Вони не постраждали, бо перебували в укритті.
Фото: Vladyslav Chechotkin

Фото: Vladyslav Chechotkin

Уламки збитої російської ракети впали на склад інтернет-магазину ROZETKA. Про це розповів співзасновник маркетплейсу Владислав Чечоткін.

За його словами, ракетна атака РФ зруйнувала будівлю, згоріли автівки, тому доставка товарів до клієнтів може відбуватися із затримками.

«Постраждала будівля, постраждали наші машини, які вибуховою хвилею перевернуло догори дриґом, постраждали товари (пробачте, будь ласка, дорогі клієнти, сьогодні ми можемо десь затриматися з доставками)», — повідомив Чечоткін.

За його словами, серед працівників інтернет-магазину травмованих немає.

«На зміні було 99 людей. Вони не постраждали. Дякую нашій службі безпеки, яка розробила протоколи щодо атак і змушує усіх дотримуватися правил. Люди були в бомбосховищі й завдяки цьому залишилися неушкодженими», — розповів бізнесмен.

Нагадаємо, у ніч на 21 березня 2024 року Росія завдала масованого ракетного удару по Україні. Сили протиповітряної оборони знищили над Київщиною усі повітряні цілі — 2 балістичні і 29 крилатих ракет, повідомили у повітряних силах ЗСУ.

Уламки збитих ракет впали у кількох районах Києва: пошкоджені житлові будинки, 6 закладів освіти, складські будівлі та авто. Травмовані 13 людей, чотирьох госпіталізували.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!