Виші оприлюднять кількість бюджетних місць

2824 0
Міністерство освіти і науки звернулося до керівників вищих навчальних закладів з проханням розмістити на офіційних сайтах навчальних закладів інформацію щодо доведеного обсягу державного замовлення на прийом і випуск фахівців.
фото: karpatskijobjektiv.com, osvita.ua, chpl.at.ua

фото: karpatskijobjektiv.com, osvita.ua, chpl.at.ua

Відповідний лист підписано першим заступником міністра Інною Совсун. У Міносвіти повідомляють, що обсяг державного замовлення у розрізі освітньо-кваліфікаційних рівнів розміщено на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України у рубриці «Вступна кампанія 2015», – інформує Osvita.ua.

Також керівники ВНЗ мають забезпечити роздрукування доведеного обсягу на прийом і випуск фахівців для використання його приймальними комісіями під час проведення вступної кампанії.

Читайте також: Як проходитиме вступна кампанія цьогоріч. 7 змін

Як відомо, напередодні початку вступної кампанії Міністерством освіти і науки було затверджено обсяг державного замовлення на підготовку та випуск фахівців з вищою освітою у 2015 році для підпорядкованих відомству вищих навчальних закладів. Обсяг державного замовлення затверджено на підставі рішення Конкурсної комісії МОН.

Нагадаємо, що у Міністерстві освіти і науки розпочато роботу телефонів гарячої лінії «Вступна кампанія – 2015». Гаряча лінія має забезпечити належний контроль за проведенням вступної кампанії у вищих навчальних закладах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!