З початку російського вторгнення Україну відвідав перший іноземний міністр оборони

1457 0
Саме офіційний Вільнюс першим передав Україні партію ПЗРК Stinger.
Фото: Олексій Резніков

Фото: Олексій Резніков

23 березня з візитом до України прибув глава міністерства оборони Литви Арвідас Анушаускас. Це перший іноземний міністр оборони, який приїхав до української столиці за період з 24 лютого. Про це повідомив очільник українського Міноборони Олексій Резніков.

У дописі він запитує, хто ж стане наступним сміливцем та відвідвє Україну.

«Литовський колега на власні очі побачив Київ воєнний. Йому є з чим порівняти, адже у грудні 2021 Арвідас Анушаускас відвідував Київ мирний, передріздвяний. Візит мого литовського колеги – це не просто жест підтримки. Ми маємо від Литви дуже конкретну допомогу. Нагадаю: саме офіційний Вільнюс першим передав нам партію ПЗРК Stinger. Ще до повномасштабного вторгнення. І ця партія наразі активно використовується за призначенням», – написав Резніков.

Він додав, що так само як лицар на литовському гербі «Погоня» упродовж сотні років воює, так і українці не втомляться гнати російського ворога зі своєї землі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!