Київ

За два місяці в Києві демонтували близько двох тисяч незаконних торговельних точок

650 0
Найбільше було демонтовано тимчасових споруд сезонної торгівлі
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Із вересня у Києві демонтували майже 1,85 тисячі елементів благоустрою, що розміщувалися на вулицях без дозвільних документів.Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

З початку осені найбільше на вулицях столиці було демонтовано тимчасові споруди сезонної торгівлі – майже 1300 елементів благоустрою. 

Найбільше було демонтовано тимчасових споруд сезонної торгівлі, також автолавок, тимчасових споруд та інші елементи, що розміщувалися у столиці незаконно. 

«Це пов’язано з тим, що під час осіннього періоду збору врожаїв на вулицях столиці з’являється все більше торгівлі «із землі». «Київблагоустрій» нагадує киянам, що якість товарів на нелегальних ятках ніхто не може гарантувати, тож закликає не купувати продукцію з рук та не наражати себе на небезпеку», – йдеться у повідомленні КМДА.

У міській держадміністрації Києва додали, що за перші два місяці осені фахівці підприємства «Київблагоустрій» спільно з власниками, які самостійно прибрали свої тимчасові споруди, також демонтували 113 засобів пересувної торгівлі (автолавок), понад 250 тимчасових споруд та інші елементи, що розміщувалися у столиці незаконно.

«Усі демонтовані елементи благоустрою перевозять та зберігають на майданчиках для тимчасового зберігання безхазяйного майна комунального підприємства», – зазначили у пресслужбі.

Нагадаємо, території біля станції метрополітену «Лук’янівська» та на прилеглих вулицях до метро «Дорогожичі» звільнять від МАФів. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!